#0095

Det är intressant att Luger inte verkar kunna bestämma sig för vad de ska göra av Where The Action Is, eller WTAI som är kortare och behändigare. Från början en slags ersättare till Kalasturnén med allmänhetens popmusik, Broder Daniel (som var det jag lockades av där 2004), Hives, Sahara Hotnights och Sugarplum Fairy som inte ens uppnått Systembolagsålder. Så fortsatte det, men de nästföljande åren med betydligt mindre intressanta bokningar. Slutligen försvann festivalen.

Förra året återuppstod den som en sunkig endagsfestival med skräprock och ett stackars malplacerat Dinosaur Jr som enda vettiga bokning och festivalen flyttades ut till Stora Skuggan i närheten av Universitetet. Nu håller de fortfarande till där - och bokar vettiga band!
 Ändå kan jag inte komma ifrån känslan att Luger inte riktigt verkar veta vad de ska göra av sina festivalsatsningar. Accelerator verkar det inte satsas något på i år till exempel, och sen ska det bli spännande att se om Way Out West kan fortsätta växa trots att biljettpriset är ett rån och att schemat förra året verkade vara spikat av antingen en människa som hatar musikfans eller en 2-åring. Dessutom till ett rovpris.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0