#0070

Sen igår eftermiddag har vi översköljts av Victoria och Daniel. De ska gifta sig. De ska bo i en lyxvilla för skattepengar. Victoria sa jajajajajajajaja och Daniel har ingen ring för att han är en internationell gentleman som inte har en ring. För det är internationellt. Daniel sköter sig och ska bli en folkhälsokung. Han ska stötta Victoria.

Stackars Pär Nuder glömdes bort. Låt mig gissa att han sparkar sin mediestrateg efter den misslyckande uppladdningen. Vem ska nu köpa Nuder-biografier? Och nu har alla glömt Saab också. Skit i kriser! Bara Vickan får gifta sig!

Sverige har drabbats av en yra där alla pratar om det här. Folk är glada för att det är en skön grej under finanskrisen. Folk undrar vad hon ska ha på sig. SvD älskar det. DN älskar det (eftersom de kan slå på stort på löpsedeln). Expressen och Aftonbladet verkar bygga årsbudgeten på det. Alla älskar det. En folkets man med backslick och från något som heter Ockelbo gifter sig. Det pratas om sagor och slott. Jag skriver ju också. Jävla idiot jag är.

Det blir nog svårt att vara republikan just nu när alla förblindats.

Men alla har ju glömt en ytterst viktig grej med det hela. När vi igår eftermiddags gick och handlade och fick se tidningen. Alla vill vi veta hur den är. Alla vill vi se.

Daniel skuk.

Kriminella Gitarrer - Knugen skuk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0