#014 - I Efterlyst ikväll

Försenade skivor är frustrerande. Antingen blir det så att låtarna hinner spridas, och sedan när skivan kommer är ingen sugen på att lyssna längre eftersom allt redan hörts förut. Eller så bryr sig ingen överhuvudtaget och bandet får föra en tynande tillvaro. Days var ett exempel där det kunde ha riskerats att bli så. Det tog en sjukligt lång tid innan bandets EP äntligen kunde släppas på amerikanska Shelflife. Twigs skiva var även den något försenad, dock inte i närheten av Days. Ännu idag väntar världen fortfarande på en del skivor.

Suburban Kids With Biblical Names måste ha varit aktuella med en ny skiva hur länge som helst. Minns jag inte fel så måste det ha varit i alla fall förra sommaren som jag först hörde en drös prat om det. En person i min omgivning hade också råmixar av låtarna, så det fanns ju. Dessutom har de spelat nya låtar live, men någon ny skiva verkar aldrig släppas.

Cocoanut Grooves LP Madeleine Street är också spårlöst försvunnen. Egentligen skulle den släppas redan i augusti och det skrevs även om den i Sonic. Fortfarande borta.

Enligt skivbolaget But Is It Art? ska Fosca släppa en sjutummare någon gång under året. Det postades redan 4 juli i år och det stod även att mer info skulle följa. Nu i oktober har i alla fall jag inte sett något. Och appropå sjutummare, vad hände egentligen med den där nya Kissing Mirrors-sjuan som skulle ges ut på Friendly Noise? Lades det där ner?

Visst är det lite sorgligt när man tänker på det här?

Kommentarer
Postat av: But is it Art?

Pre-orders are taken. www.butisitart.org

2008-11-18 @ 17:07:46
URL: http://www.butisitart.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0